Escola de Música

Galeria

Professorat

Cursos

Infants de 1r a 6è de primària

Joves. De 1r a 4t d’ESO i Batxillerat

A partir de 18 anys

Equip escola de música

Anna Urpina

Violí

La nostra “profe” més internacional, inicia els seus estudis a l’EMVIC, es forma a Madrid i a la Universitat de Madison-Wisconsin entre d’altres. Màster pel Reial Conservatori de Brussel·les i Leipzig.
El seu currículum és llarguíssim. Ha passat per la JONC, la JONDE, l’EUYO i un munt d’orquestres europees i actuant per festivals de tota Europa (Berlín, Amsterdam, Viena, Londres, …).
Toca un violí “David Bagué 2007” i darrerament, alterna les classes, actuant per la @opera_de_monte_carlo I presentant el seu reconegut darrer disc per tots els escenaris d’europa.

Ha estat concertino i solista de la JONC i la JONDE i membre de la Gustav Mahler Jungendorchester, l’EUYO (Orquestra Jove de l’Unió Europea) i l’Orquestra de Schleswig – Holstein, actuant al Musikverein de Viena, Konzerthaus de Berlin o Concertgebouw d’Amsterdam.

Ha actuat en festivals internacionals com Aspen Music Festival, Madeline Island Music Camp, Kronberg Academy, Malher academy, Verbier Festival, Festival de Música antiga Sevilla (FEMAS), Festival de Música antiga dels Pirineus (FEMAP), Brighton Early Music Festival London i fou artista resident de l’Ateneu Barcelonès el 2013.

Ha enregistrat per Catalunya Ràdio, RNE, Radio Klara Brussels, BBC Proms. Toca un violí David Bagué 2007.

Carme Vilardell

Piano clàssic i llenguatge musical

Titulada pel Conservatori Superior de Música de Barcelona en les especialitats de: Solfeig, teoría de la música, transposició i acompanyament; i piano. Vinculada al món del cant coral i membre de la Coral Canigó des de fa anys.

Jonathan Aldunate

Contrabaix i combo

Comença els seus estudis de contrabaix amb el mestre Jorge Loiotile a l’institut de Formació Docent Artística de Lago Puelo a l’Argentina, on cursa Lutheria i Magisteri Musical.

El 2013 ensopega a Catalunya i segueix els seus estudis de contrabaix amb en Franco Molinari al Conservatori de Vic (EMVIC) on obté el grau professional de Contrabaix Jazz i realitza multituds de classes particulars i classes magistrals amb:

Christian Mcbride, Richard Bona, Carles Benavent, Petros kamplanis, Jonas Hellborg,

Walter Malosseti, Alejandro Aranda,

Horacio Fumero, Hernán Lugano, Mariano Sivori, Juan Pablo Navarro…

Actualment, forma part estable de diverses agrupacions de música popular i participa com a músic freelance en diversos projectes com:

Catklezmer Trio, Lluïsos de Taradell, Abel Leyva Trio, Emilio Sánchez, Swiming boys Jazz Quartet, Viqui & the Swingbrothers…

Laia Sellarès

Clarinet i Expressió Musical

També treballa com a professora i coordinadora de l’Aula de música d’Hostalets de Balenyà i de l’Aula de Música de Sant Pere de Torelló @aulamusicaspt.
Membre de diferents formacions com les @lestietesqueques @lacanigo @bcensemble Cantamanyanes, Lil·lit trio, Em torna la samfaina, …, i forma part de l’equip Ven(t)s a Banda de Musicop.

Forma part de l’equip Ven(t)s a Banda de Musicop des del 2016. Membre de diferents formacions:

  • La Banda de Sabadell
  • La BCEnsemble
  • Em Torna la Xamfaina
  • Lil·lit Trio
  • Les Tietes Queques
  • Cobla Canigó
  • Cantamanyanes
  • Participa en l’espectacle Pirates, bruixots i altres bitxos d’en Pep López

Marc Del Pino

Acordió diatònic i grup folk

Marc del Pino, acordionista amb estudis de grau superior d’interpretació d’acordió diatònic a l’ESMuC (Escola Superior de Música de Catalunya), és integrant dels grups de música tradicional Flowk, Dijazzònic i Duetu.

En la seva vesssant profesional té una activa vessant pedagògica impartint classes d’acordió diatònic regularment al Centre Artesà Tradicionàrius, a l’escola de música de Gurb i a l’escola de música de Taradell .

Sergi Gutiérrez

Guitarra clàssica, guitarra elèctrica, baix i ukelele. Director de l’EMMT

Director de l’escola des de fa 15 anys, ha format part del grup Pàrking, com a baixista i compositor dels seus dos discs.
Actualment forma part d’un duet de guitarra i veu, un altre d’ukelele i veu i també com a baixista del cantant @damialvarezcalafell. 
En el darrer temps, ha publicat el seu segon mètode “La guitarra al teu abast” per l’editorial Dinsic i té una gran col·lecció de diferents mètodes de guitarra que impressiona.

Saxo

Dídac Carles

Saxo i flauta travessera

En l’àmbit de l’orquestra ha sigut membre de la JONC (Jove Orquestra Nacional de Catalunya) i ha col·laborat amb l’Orquestra Simfònica del Vallès i l’Orquestra de Cambra de Vic, entre d’altres.

En el terreny de la música de cambra, ha rebut classes del Quartet Qvixote i el Trio Kandinsky i ha iniciat projectes de recerca amb un alt contingut artístic com l’Ensemble Saüc.

Ha participat en l’enregistrament d’obres d’estrena en àmbits des de la música clàssica orquestral, fins a cantates infantils o BSO.

En en camp de la docència forma part de l’equip de professors de l’Escola de Música de Taradell des de l’any 2010.

Actualment també és responsable de la Coordinació Pedagògica i de Projectes de l’Escola de Música i Conservatori de Vic i professora de flauta travessera a Vic i a les Aules de Música de Sant Julià de Vilatorta i Tona.

Commuta el contingut
Commuta el contingut
Commuta el contingut

Sergi Marquillas

Trompeta

De petit va formar part de l’Escolania de Montserrat i es va continuar formant al Conservatori Municipal de Manresa. Obté el títol superior de música de trompeta clàssica i contemporània a l’Escola Superior de Música de Catalunya l’any 2018.

Va cursar un any de trompeta barroca a Novara (Itàlia) amb Gabriele Cassone. Actualment és el primer trompeta de la Cobla Sant Jordi — Ciutat de Barcelona, forma un duet estable d’orgue i trompeta amb el director i organista Marc Díaz i col·labora habitualment amb orquestres com Vespres d’Arnadí, l’Orquestra Barroca Catalana, l’Orquestra Barroca de Barcelona, Camera Musicae i la GIOrquestra.

Raquel Sans

Iniciciació i llenguatge de 2n

S’ha incorporat de nou al equip de professors després d’un temps d’excedència. 

La Raquel té el grau superior i està especialitzada en infants. La seva passió és la música en el seu estat més natural: els sons, els instruments bàsics, les sonoritzacions. I és amb els més petits que es poden treballar aquestes facetes d’una manera més pura, directe i sense vicis adquirits, gaudint de la música en totes els seus besants.

Té una trajectoria per diferents escoles de música com: Escola Municipal de Música de La Garriga, Aula de Música dels Hostalets de Balenyà, Escola La Farigola de Seva, Escola el Pinetons de La Garriga, Escola, Escola de Música de Vic, Escola els Pinetons de Taradell, Escola Bressol La Xarranca de Taradell. 

Juntament amb en Ramon, va començar a gestar el projecte de La Granota Nota amb una trilogia de 3 contes infantils, 2 espectacles musicals, un de petit format i un Canal de Youtube especialitzat amb música per infants.

Xarli Oliver

Bateria i combo. Cap d’estudis

He cursat estudis a l’AEVic, Taller de Músics de Barcelona i l’Aula de Músics de Barcelona amb Quim Soler, Alberto Cabello i Salvador Niebla entre d’altres.

Al llarg de la meva trajectoria, he format part de grups com: Sau, Los Sencillos, Brams, Miqui Puig, Pau Riba, Pep Sala, Élena, Núria Graham, Quimi Portet, Clara Andrés, Samfaina de Colors, Col·lectiu Eternity o Glissando entre molts d’altres.

Actualment, enregistro o formo part del directe en bandes com: Joan Miquel Oliver, La Cobla dels Sons Esssencials, Riu, Brams, …

Guillem Soler

Professor de piano modern, cant, cant coral i combos.

Ha cursat la llicenciatura d’enginyeria a la UVIC i la carrera de piano jazz/modern al Taller de Músics de Barcelona i, posteriorment, el Máster de formació de Professorat per a ESO i Batxillerat i el Màster de desenvolupament de Videojocs.

Ha format part, com a teclista, de bandes com Paula Valls, Dijous Paella, Funkystep & The Sey Sisters, Teràpia de Shock, Miyagui i Tastet de Gospel entre d’altres.

El setembre de 2019 va treure el seu primer àlbum en solitari titulat TOTEM.

https://www.guillemsoler.com/

El setembre de 2019 va treure el seu primer àlbum en solitari titulat TOTEM.

Nazari Giol

Violoncel i orquestra

Professor de violoncel de l’escola municipal de música de Taradell i d’altres escoles de la comarca.

Estudis musicals inicials a l’escola de música de Vic, (violoncel, flauta de bec i flauta travessera)

Posteriorment violoncel amb Lluis Sedó , fl. travessera amb Salvador Gratacos i formació al Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona

Títol de professor de violoncel pel Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona.

Actualment forma part de l’orquestra Alumni de Vic, del grup Wiki Trio i recentment del grup Murmuri.

Ha sigut membre del grup “Camerata de Cançó Tradicional” amb diferents espectacles portats arreu de Catalunya, “la cançó més bonica del món”, “Fuga de cançons”… a destacar les participacions a l’Auditori Enric Granados de Lleida i també al Palau de la Musica de Barcelona.

Ha format part del grup Balmes així com col·laboracions en diferents orquestres i enregistraments.

Ha participat en diferents cursos de formació pedagògica, entre d’altres: 1r Curs Internacional de Pedagogia Instrumental. ESMUC, Curs de formació pedagògica dins el -VicCelloFestival- celebrat el 2014, Curs “Ensenyar i aprendre música des d’un enfocament constructivista”, impartit pel Grup Remis de Sant Cugat.

Dídac Carles

Saxo i flauta travessera

Format entre el Taller de Músics @tallerdemusics i l’Escola de Música de Badalona entre altres, des que va començar a tocar, s’ha desenvolupat en diversos àmbits com la interpretació, composició, arranjaments i la docència entre altres.
Vingut del món del jazz, té influències del rock, funk, música afro-cubana i també s’endinsa en el terreny de l’electrònica i sintetitzadors. Ha tingut grans mestres i ha format part en els projectes de la Original Orquestra @ojo_tallerdemusics, Orquestra Volcán o Orquestra Mitjanit entre d’altres.